Kemer 

CIMG7344

gågaden 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

CIMG7347

CIMG7310

 

 

 

 

 

 

 

Kemer ligger 45 km syd for Antalya og er en moderne og hyggelig ferieby med 20.000 indbyggere. Byen ligger smukt for foden af Taurusbjergene ud til Middelhavet.

Kemer har ud over den smukke natur masser af butikker, restauranter, barer og diskoteker.

Byen byder også på park, strand, bådture, tyrkisk bad, gokartbane, markeder og mange udflugtsmuligheder.

Der er mange turistbureauer, som udbydere ture for turister med alt fra jeepsafari og rafting til kulturelle og historiske seværdigheder. 

Link til kort over Kemer:

Boligkomplekset set fra gaden

Her ligger huset

Moonlight park

CIMG7238

CIMG7239

Moonlight park er en hyggelig og smuk park, som ligger vest for marinaen og forbinder by, marina og strand sammen på smukkeste vis. Om dagen er her livligt med badende på stranden og i det lille badeland. Om aftenen er parken rigtig hyggelig og flere restauranter har levende musik.

Stranden er en lavvandet sandstrand med rent vand (EU´s blå flag), masser af liggestole og parasoller, som alt sammen findes i Moonlight park 900 m fra huset. Der er mulighed for at ringe efter strandkørsel og blive kørt fra bopælen til stranden og retur i dolmus. Både liggestole, parasoller og strandkørsel er gratis. Det er derfor god stil at købe frokost, is eller drikkevarer på stranden. Der er dog ikke forbud mod også at have en køletaske med.

I parken ligger også et mindre badeland med rutchebaner, hvor man for et mindre beløb kan være hele dagen og stadig benytte sig af stranden.

På stranden findes et stort udvalg af vandsport og restauranter. Ud over de tyrkiske og internationale restauranter findes der også både Burger King og Mc Donalds i området mellem park, marina og by.

CIMG7245

CIMG7424

 

 

 

 

 

 

 

 

Markeder i Kemer

Mandag er der det skønneste frugt og grønsagsmarked, hvor man også kan købe nødder, fisk, krydderier mm. Markedet ligger nær den nye moske (bag tøjbutikken LC Waikiki).

Tirsdag er der marked med tøj, tasker, håndklæder, solbriller, smykker mm. Et marked som er sjovt at opleve og mest består af billige kopivarer. Husk at prutte om prisen. Markedet ligger ud til  rundkørslen ved gokartbanen. 

CIMG7285