Restaurant Monte Kemer

CIMG7419CIMG7273

 

 

 

 

 

 

  

Vores favorit nr. 1. Restauranten ligger på vej op til byen på venstre side ved fodboldbanen. En familierestaurant, som ejes af et bosnisk ægtepar. Menukortet er derfor en blanding mellem tyrkisk, bosnisk og international mad. Priserne er billige, men kvalitet og service er altid i top. Alle retter på menukortet kan købes i halve portioner til børn, hvilket var en af årsagerne til, at vi for 10 år siden blev stamgæster på restauranten. Vores børn var og er især glad for pastaretten "italian chicken", som er pastasløjfer med flødesauce og kylling.

Vi slutter altid ferien med chateaubriand, som er den dyreste ret på menukortet 44 TL (ca. 130 kr). Der er virkelig meget mørt kød og mange slags tilbehør til denne ret.

Lammeskulder kan også anbefales – skal bestilles dagen i forvejen. Utroligt mørt og rigeligt med kød.

Merhaba Garden

CIMG7440

Denne restaurant har vi kun prøvet nogle gange, men den er allerede en favorit. Den ligger på hovedgaden, men der er også masser borde bagerst i restaurantens gårdhave, så man behøver ikke sidde ud til gaden. Som ventebrød serveres de lækreste lange luftige tyrkiske brød, som man kan få med ost på. Stort menukort og store portioner. Vi kan anbefale plankebøffer med kartoffelmos.

Kemer Tower

CIMG7292

sommer2014 199

 

 

 

 

 

 

 

Denne restaurant ligger i tårnet og har begrænsede antal borde, så bestil bord i forvejen. Der opkræves depositum ved bordbestilling, som fratrækkes regningen. Særligt udsigten over Kemer by og Taurusbjergene gør denne restaurant unik. Det er også muligt at komme uden bordbestilling kl. 22 eller 23 og nøjes med kaffe, milkshake, dessert eller en drink og nyde udsigten. Servicen er i top og mad og pris ok, men portionerne lidt små.

sommer2014 233

Fiskerestauranter i Ulupinar

En oplevelse som er værd at prøve, er et besøg i en af fiskerestauranterne i Ulupinar. Restauranterne ligger ved vandløb på bjergskråningerne ca. ½ times kørsel syd for Kemer. Det er en oplevelse at spise frokost eller tidlig aftensmad her (inden det bliver mørkt - kl. 20 i juli). Fiskene fanges frisk fra bassiner og præsenteres inden tilberedningen. Vær opmærksom på at spørge til pris, da man ikke får menukort. Skaldyr er meget dyrt og det præsenters selvfølgelig, som på billederne. Hvis man bliver forvekslet med russere er prisen endnu højere, så pas på ikke at blive snydt. Man sidder på pudderne på gulvet i små pavillioner med vandet brusende under sig og der er dejligt køligt også om sommeren.

sommerferie 2009 162sommerferie 2009 163 

 

 

 

 

 

 

 sommerferie 2009 166sommerferie 2009 172

 

 

 

 

 

 

sommerferie 2009 171